top of page
Graffiti Studio

Graffiti workshop i Stockholm

Vår graffiti kurs är en unik gruppaktivitet som riktar sig till grupper på mellan 5-40 personer. Under workshoppen kommer ni under några timmar att lära er grunderna i graffitikonst från våra erfarna och passionerade instruktörer. Ni kommer att få lära er tekniker, färgval, och användning av sprayburkar för att skapa er egna unika konstverk. Vi har också förberett en mängd olika övningar för att hjälpa er utveckla er teknik och kreativitet.

 

Vi erbjuder också en trygg och inspirerande miljö, där ni kan utveckla er kreativitet och samarbeta med varandra. Våra workshops är en perfekt aktivitet för företagsgrupper, skolklasser, svensexor/möhippor eller för en grupp vänner som vill ha en kul och annorlunda upplevelse tillsammans.

Slutligen, vi har allt material som ni behöver, inklusive sprayburkar, skyddsglasögon och handskar. Vi ser fram emot att välkomna er till vår workshop och hjälpa er att upptäcka er inre konstnär! 

Upplägg

Workshopen sker hos er på en gräsplan, parkeringsyta eller annan öppen plats där vi ställer upp ett staffli för varje deltagare.

Alternativt kan den hållas i vår lokal i Sollentuna eller i en park i Stockholm, såsom Tantolunden eller Rålambshovsparken. 

  • Introduktion Vi börjar med en kort introduktion om graffitins historia och utveckling, samt de grundläggande teknikerna och verktygen som ni kommer att använda under workshopen. Vi går också igenom säkerhetsinstruktionerna för att se till att alla är säkra och bekväma när de arbetar med sprayburkar.

  • Övningar Därefter inleder vi med några enkla övningar för att hjälpa er att bli bekanta med verktygen och teknikerna. Detta inkluderar att skriva era namn, skapa enkla former och linjer samt blanda färger för att skapa intressanta effekter.

  • Skapa era egna konstverk Nu är det dags för er att skapa era egna konstverk! Vi kommer att tillhandahålla en grundskiss och riktlinjer för att hjälpa er att komma igång. Ni kan välja att arbeta individuellt eller i mindre grupper för att skapa en större mural.

  • Avslutning När alla konstverk är klara, kommer vi att gå igenom och diskutera vad som har skapats och hur ni kan fortsätta att utveckla er teknik och kreativitet. Ni kan också ta med er era konstverk hem som minnen från workshopen.​

Så det är ett typiskt upplägg för en graffiti workshop, men det kan anpassas beroende på gruppens storlek, tid och nivå av erfarenhet. Vi ser fram emot att välkomna er till vår workshop och hjälpa er att utveckla er konstnärliga talang!

1-2 timmar 

placeholder_684809.png

Hos er på en gräsplan, parkeringsyta eller annan öppen plats där vi ställer upp ett staffli för varje deltagare.

Alternativt kan den hållas i vår lokal i Sollentuna eller i en park i Stockholm, såsom Tantolunden eller Rålambshovsparken.

Prislista (ink.moms)

600kr/pers (minimipris 4500kr) 

Tid: 1-2 timmar

Bokningsförfrågan

Tack för ditt meddelande

bottom of page