Så börjar det då bli klart, målningen av det första av fem trapphus som vi har har färgsatt åt Svenska Bostäder i Bruske Måleris regi. De gamla dörrarna in till lägenheterna var målade  i en  i vårt tycke alltför mörk nyans. Vi valde att låta måla dem lika det gamla originalräcket som ni kan se på bilderna. Den första bilden visar hur det såg ut när vi kom dit. Den andra bilden visar hur det såg ut när dörrarna var grundmålade för trä. Denna färg skapade dessvärre en viss panik i kvarteret då de inte gillade denna orangea nyans… Tack och lov lade sig paniken då de boende fick se ådringen av dörrarna börja ta form, se bild nummer tre. De är nu mycket glada över att dörrarna ser ut som de en gång gjorde när huset uppfördes i början av förra seklet.Slutresultatet kan ni se på fjärde och sista bilden.

IMG_0236 IMG_0536 20130701-135722.jpg IMG_0616